Key Experience logotypHamburger iconClose icon
Handelsbanken

Förmåns- och upplevelseappen Psst!

Förmåns- och upplevelseappen Psst! skapades av Key Experience på uppdrag av Handelsbanken i syfte att stärka lojaliteten mellan banken och dess privata kortkunder i Sverige och Norge.

Appen lanserades 2020, riktar sig till bankens samtliga privata kortkunder och uppdateras regelbundet med unika erbjudanden och redaktionellt innehåll med hållbarhet i fokus. Psst! laddas ner i Appstore eller Google Play och för att ta del av det skräddarsydda stilla och rörliga innehållet så anger kunden bland annat sitt kortnummer.

Nordea Private Banking

Nordea Private Banking

Key Moments är Nordea Private Bankings lojalitets- och förmånsapp som vi skapat unikt åt dem och deras kunder. Lansering skedde i februari 2024.

Avanza

Key Aza

Förmåns- och upplevelseappen Key Aza skapades av Key Experience på uppdrag av Avanza i syfte att ge mervärde åt bankens kunder i avdelningen Private Banking. Vid sidan av den uppskattade appen ingår evenemang i Key Experiences uppdrag.

Söderberg & Partners

Evenemang

Söderberg & Partners är kunden som varit med oss längst. För de förmögna kunderna hos denna ledande finansiella rådgivare anordnar vi bland annat exklusiva filmpremiärer och två årliga evenemang på Gröna Lund i Stockholm.